Kövess minket

Bulvár

Kanye West tényleg elnök akar lenni 2020-ban

4 évnyi Trump után 4 évnyi West következik?

Megosztva

Kanye West volt Annie Mac BBC Radio 1 műsorának a legutóbbi vendége, ahol többek között a tavaly felhozott elnöki vágyairól is beszélt. A 2015-ös MTV díjátadóján ugyanis már lenyomott egy hosszabb beszédet arról, hogy mindannyiunknak keményebben kell dolgoznunk a gyerekeink jövőjéért, ő pedig azzal veszi ki a részét a jobb világ építésében, hogy elindul a következő elnökválasztáson.  

Nem mindenki vette komolyan a kijelentést, tekintve, hogy Kanye mondott már sok őrültséget korábban is, de most megerősítette: még mindig el akar indulni. Állítása szerint Donald Trump megválasztása után ezrével jöttek a megkeresések a rajongóitól, hogy négy év múlva ő is vegyen részt a versenyben, ő pedig meghallotta az elkeseredett szavakat és áll elébe a kihívásnak.

2020-ben tehát lehet, hogy két teljesen kívülálló (illetve Trump esetében 4 év tapasztalat) fog megküzdeni egymással az elnöki pozícióért, tekintve, hogy Kanye saját bevallása szerint semmit sem ért a politikához.

Mikor arról beszélek, hogy elnök akarok lenni, nem azt jelenti, hogy konkrét politikai elképzeléseim lennének. Az emberekről és az igazságról viszont vannak elképzeléseim és ha lesz rá lehetőségem, hogy változást hozzak a világba, akkor meg akarom tenni, addig míg életben vagyok.

A teljes interjú hétfőn kerül adásba.

(via allhiphop)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés