Kövess minket

Bulvár

Kanye West többször is félbeszakította legutóbbi koncertjét, hogy kiálljon Trump mellett, sok néző inkább hazament

Az amerikai Pataky Attila ismét akcióban.

Megosztva

Kanye West legutóbb Kaliforniában adott koncertet a Saint Pablo turné keretein belül, de sajnos a nézőknek el kellett viselniük, hogy a számokat többször félbeszakította, egy kis politikai gyorselemzés érdekében. Elvégre miért is járnának az emberek koncertekre, ha nem azért, hogy az adott előadó hosszú monológjait hallgassák Trumpról meg Clintonról meg…a fenébe is játsszad már tovább a Black Skinhead-et, hisz ezért jöttem!

De ismerjük Kanye-t, ami a szívén az a száján és most nagyon, nagyon sok minden lehetett a szívén. Az egész ezzel a kijelentéssel kezdődött:

[twitter]https://twitter.com/albertoreyes/status/799518214740967425[/twitter]

Igen, Ye épp itt azt jelenti ki, hogy bár nem szavazott, de ha szavazott volna, akkor Trump mellett tette volna le a voksát. A videón jól hallható, hogy ennek a közönség nagy része nem igazán örül, de akik nem is fújoltak azok is minimum ledöbbentek. Ezután magyarázkodásba kezdett a rapper, melyben azt mondta, hogy nem akar beskatulyázva lenni, hogy csak azért mert fekete, azért már automatikusan Hillary-t támogatja, ami egy teljesen fair érv, de ezt annyira kínosan és dadogva adta elő, hogy ide se bírom rakni, aki szereti kínosan érezni magát mások helyett az itt megnézheti a jelenetet.

Ha ez nem lett volna elég Kanye ezután még párszor félbeszakította a saját koncertjét egy kis csevejért cserébe, többek között

– arra kérte a közönséget, hogy tegye fel az a kezét, aki Hillary-re szavazott

–  újra megerősítette, hogy indul 2020-ban

–  elmondta, hogy nem szabad mindent elhinni, amit az interneten látunk 

– kifejtette, hogy mindenkinek joga van arra szavaznia, akire csak akar

És még ezernyi más dolgot, a lényeg, hogy mindezt zenélés helyett tette, és ez persze sokaknak nem tetszett. A beszámolók szerint tömegesen indultak haza az emberek a koncertről.

(via Complex, Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés