Kövess minket

Hiphop

Kanye West törölte Trumpot támogató tweetjeit, Drake koncert közben szólt be az új elnöknek

Megbánta volna Ye a támogatást, vagy csak nem akar többet politizálni?

Megosztva

Forrás:

Kihátrált Trump mögül Kanye West. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a zenész törölte Twitterről az új elnök melletti kiállását szimbolizáló üzeneteit. A rapper még decemberben találkozott Trumppal az elnök saját felhőkarcolójában, ahol Kanye állítása szerint „multikulturális témákat vitattak meg„. Történt mindez azután, hogy több koncertjét is félbeszakította egy kis politizálás érdekében.

Többen kritizálták Kanye közeledését Trump felé, köztük a West család jó barátja, John Legend is. a tweeteket viszont nem mások véleménye miatt törölte a művész (elvégre mikor érdekelte Kanye-t mások kritikái), hanem mert nem ért egyet Trump több muszlim országot érintő beutazási tilalmával. 

Eközben egy másik híres rapper is felkerült az új elnököt nem kedvelők listájára. Az érző szívű Drake egy kisebb monológot tartott turnéjának londoni állomásán, ahol összefogásról és elfogadásról beszélt:

[blockquote]”Minden reggel szembesülnöm kell ezzel a szarsággal, ami a világban történik. Egymás ellen akarnak minket fordítani. Nézzetek körbe, különböző etnikumok, különböző helyekről gyűltek itt ma össze. Aki azt hiszi, hogy egy ember képes megosztani a világot, az nem normális. A mi felelősségünk, hogy összefogjunk. Az az ember meg megbaszhatja magát!” – utalt Drake Trumpra.[/blockquote]
[twitter]https://twitter.com/IamAkademiks/status/828607437871669250[/twitter]

(via CNN, Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés