Kövess minket

Bulvár

Kanye West Trump helyett most Uganda elnökével találkozott, és egy pár Yeezy-t is ajándékozott neki

Megosztva

Forrás:

Köztudott, hogy Kanye West huzamosabb ideig Afrikában (egészen pontosan épp Ugandában) tartózkodik, ahol Yandhi nevű, november 23-ára ígért stúdióalbumán munkálkodik. A lemezkészítés mellett azért számos más dologra is bőven jut ideje: dóm stúdiót húz fel az alkotáshoz, nagy erőkkel terjeszti földöntúli eszméit, táncol, és egyebek mellett újabb elnöki meetingeket tart feleségével, Kim Kardashian Westtel.

A minap épp a kelet-afrikai országot több mint 3 évtizede, egészen 1967 óta igazgató vezetővel, a 74 éves Yoweri Musevenivel találkozott Kampalában. Az államfő a tárgyalást eredményesnek értékelte, ahol többek közt Uganda turizmusának népszerűsítéséről, annak gazdaságáról, a gyermekek helyzetéről és az állam művészetéről is szó esett. [twitter]https://twitter.com/KagutaMuseveni/status/1051794234326564865[/twitter]

A kormányépületben tartott fogadásról a Twitterjére is posztoló Museveni reméli, hogy a pár látogatása nagyot lendíthet az ország turizmusán, odavonzva a celebek iránt érdeklődőket, akik így a területet is megismerhetik. Az Associated Press által publikált videóból kivehető, amint Ye az Ugandában rejlő turisztikai potenciált méltatja, majd egy ponton azt találja mondani, hogy olyannak kéne lennie, mint a Jurassic Park, vagy a Disney World. A Page Six forrásai szerint Ye saját újításokkal is hozzájárulna a fejlesztéshez: a rapper a jövőben egy vendéglátói iskolát tervez nyitni az országban, amivel a minél magasabb szintű oktatás megteremtése a célja.

A találka megkoronázásaként Kanye egy pár fehér Yeezy Boost 350-et nyújtott át Museveninek, (akinek az első kérdése az volt, hogy ezek focicipők-e) amit Kimmel egyetemben mindketten dedikáltak is. De Westék sem távoztak üres kézzel, az elnök egy “Uganda, a természet ajándéka” című könyvet ajándékozott nekik. 

A múlt heti Trump-tali után Mr. Westnek ez a második elnöki összeröffenése, csak most szerencsére otthon felejtette a MAGA sapkáját.  

[vembed youtube=”wFy4Xczo9x4″ ][vembed youtube=”xqV7q8BZ5z0″ ]

(VOA News, The Daily Beast)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük