Kövess minket

Hiphop

Kanye West új albuma még nem jelent meg, de Yung Bleu, Kapitány Máté x Lil Frakk x Ress, The Kid LAROI lemezei igen

Megosztva

Amíg Kanye West előre beharangozott, majd olyan Kanyésan időben nem érkező ‘DONDA‘ albumára várunk, itt vannak a legizgalmasabb pénteki megjelenések.

Kapitány Máté x Lil Frakk x Ress – Kontroll

A hazai underground és a mainstream hiphop mezsgyéjén ülő három egyik legkreatívabb előadó, Kapitány Máté, Lil Frakk és Ress közös albumra álltak össze. A projekt a 12 számos, 35 perces hosszúság ellenére igen változatos lett, vannak itt igazi trap bangerek (BiteFight), az R&B-t és a house-t ötvözi nyári dallamok (Kavalkád), és egy pár rádióslágernek is beillő trekk (Kontroll). A lemezen T.Danny, Azahriah, Buzás Bence, Brenka többek közt a vendégszereplők.

Yung Bleu – Moon Boy

Első, “Moon Boy” című stúdióalbumával jelentkezett az alabamai rapper, Yung Bleu. A debütálást nem aprózta el, hisz olyan vendégeket szerzett meg rá, mint John Legend, Kodak Black, MoneyBagg Yo, Kehlani, Big Sean, Drake, 2 Chainz, és ez még nem is a teljes lista. Bleu egyértelművé tette, hogy ő az az alabamai előadó, akit a leginkább kell figyelni a régióból.

The Kid LAROI – Fuck Love 3

Az ausztrál rap tinisztár, The Kid LAROI folytatja a Spotify hallgatási rekordok döntögetését a “Fuck Love” című sorozatának harmadik részével, mely stílusosan egy triplaalbum. A projekt kemény 29 számot tartalmaz, olyan vendégelőadókkal a dallistán, mint YoungBoy Never Broke Again, Lil Mosey, Justin Bieber, Machine Gun Kelly, és egy posztumusz Juice WRLD verze.

Pop Smoke – Faith (Deluxe)

Habár nem most pénteken jelent meg, de érdemes kiemelni, hogy Pop Smoke második posztumusz albuma egy deluxe kiadást kapott a héten, négy friss dallal kiegészítve az eredetit. A rajongók nem voltak oda a kissé összetákolt hangulatú projektért, és ezen a rossz szájízen valószínűleg a plusz dalok sem segítenek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés