Kövess minket

Stílus

Kanye West új cipőjét senki sem tudja megfejteni

Ye az év eddigi legfurább lábbelijét vitte utcára.

Megosztva

Meglepődik bárki, ha azt mondjuk, Kanye West ismét valami fura dolgot művelt? Nem. Oké, talán csak 50 Cent, de ne ugorjunk ennyire előre.

A rappert és stílusikont nemrég egy eddig soha nem látott lépőben fotózták le, ami rögtön beindította a netes diskurzust. Ez eddig nem annyira különleges, hisz Ye rendszeresen teszteli az utcán a különböző Yeezy prototípusokat, de itt valami nagyon másról van szó, hisz Kanye látszólag egy talp nélküli zoknicipőben grasszált, ami inkább hasonlít Pingvin kézfejére a Batman visszatérből, mint rendes cipőre, arról nem is beszélve, hogy ránézre is sajog tőle a lábunk.

Kanye persze nem először vesz fel fejvakargatásra okot adó lábbelit, emlékezetes volt például az is, mikor egy pár számmal kisebb papucsban jelent meg 2Chainz esküvöjén, amit később azzal magyarázott, hogy a japán hagyományokból merítkezett, ahol szintén kicsit lelóg a láb a papucsról.

A mostani, látszólag márka nélküli „cipő”-höz a trollkirály 50 Cent-nek is volt pár szava, egy Insta posztban arról írt, hogy lehet, hogy nem ért a divathoz, de ő biztosan nem venné fel ezt a kényelmetlennek tűnő valamit.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés