Kövess minket

Hiphop

Kanye West visszatért a Yeezus hangzáshoz Travis Scottal közös új dalán

Megjelent Ye „Wash Us In The Blood” című dala.

Megosztva

Forrás:

Közel kilenc hónappal Kanye West legutóbbi, „Jesus is King” című, erősen keresztény albuma után ismét új zenével jelentkezett a polihisztor művész. A Travis Scott által megtámogatott „Wash Us in the Blood” egy igen intenzív, Arthur Jafa által összerakott vizuállal együtt érkezik, hangzásban pedig a Yeezus lemezre jellemző experimentális hiphop érához tér vissza benne Ye. A trekk producerei A.G., Ronny J, Dem Jointz, Boogz, FnZ, Kanye West voltak, a keverést Dr. Dre csinálta, akivel amúgy Kanye az új albumát is készíti.

A klipben találunk felvételeket West Saint Pablo turnéjából, Sunday Service nevű istentiszteletének próbáiról, de rengeteg random mobilos felvétel és tüntetések képei is láthatóak. Habár Ye a gospeles hangzást ezúttal erős dobokra és a Yeezus lemezre jellemző indusztriális-horror hangokra cserélte, a szövegvilág részben továbbra is vallásos, hisz Kanye a fekete közösség megváltásáról rappel.

Kanye West az elmúlt napokban egymás után jelenti be a jövőbeni projektjeit, érkezik közös kollekciója a GAP-pel, de készül egy Takashi Murakami által készített animációs film is Kid Cudi társaságában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés