Kövess minket

Bulvár

Kanye West visszatért az Instagramra, hogy boldog Valentin-napot kívánhasson Kim Kardashiannek

#couplegoals?

Megosztva

Forrás:

Frissítés: Kanye ismét törölte az Instagram oldalát. Alább az eredeti sztori.

Kanye West szerepe a közösségi médiában mindig is különös jelenségnek számított. Twitteren történő dühkitörései és megmagyarázhatatlan, nárcisztikus, olykor humoros posztjai újra és újra megerősítik bennünk, hogy emberünk nem teljesen százas, ennek ellenére töretlenül imádjuk karakterét. Ye 2016 szeptember 18-án hozta létre hivatalos Instagram profilját, ahol aztán egy titokzatos, futurisztikus kép után üresen állt a feed azon év november 21-éig, amikor is éppen tartó turnéja lefújása után elárasztotta az odalát 99 kommentár nélküli divatfotóval a Maison Margiela egy régi lookbookjából. Az internet népe nem tudta mire vélni a történteket, és akkor még egyikünk sem sejtette, hogy Mr. West kórházba kerülése előtti furcsa ‘kiborulásról’ lehetett szó az akkor épp elég rossz mentális állapotban lévő, kiszámíthatatlan rappertől.


Bár nincs kizárva egy bugyuta médiahack lehetősége sem, mi is inkább az előbbire szavaznánk. Ezután a profil törölve – vagyis mint utólag látható, archiválva – lett, az előadó pedig eltűnt a nyilvánosság szeme elől.

Végül számtalan “Pray for Kanye” és “Get Well Soon, Ye” üzenet és hosszas kezelés és lelki lábadozás után 2017-ben visszatért, boldogabban és több mosollyal, mint eddigi pályafutása során valaha.

A figyelemfelkeltés magasiskolája

Egy valami tagadhatatlan: Kanye West úgy -és azzal manipulálhatja a médiát kénye kedve szerint, ahogy/amivel csak akarja, a bulvár és a rajongók úgyis rögtön felfigyelnek rá, művészetnek aposztrofálva minden tettét. És ezt Kanye pontosan tudja. Nem véletlen hát a Yeezy 6. szériájának paparazzi fotós és modelles, pornósztáros géniuszi promója sem.

Ye magához hűen aztán nem mindennapi módon kívánt boldog valentin napot Kim Kardashiannek: kiposztolt 55 képet instára, kettőt, amin Kimmel van, egyet, amin “Happy Valentines Day My Babe” díszeleg, és további ötvenkettőt híres sztárpárokról a múltból. Akad itt fotó Aaliyah-ról és Tupac-ról, Yoko Onóról és John Lennonról, Angelina Jolie-ról és Brad Pittről, Obama és Kennedy elnökökről feleségükkel, Kim szüleiről, Rose McGowanről és Marilyn Mansonról, Courtney Love-ról és Kurt Cobainről, Jennifer Lopezről és Diddy-ről, sőt, Pamela Andersonról és korábbi kedveseiről is. Számunkra viszont nem is ezek a különösen érdekesek, hanem egy a sok közül, amin – kapaszkodjatok meg – az egykori hazai szex -és zeneipar üdvöskéje, büszkeségünk, Staller Ilona, ismertebb nevén Cicciolina szerepel. A hírt azóta egy tucat hazai internetes újság és portál lehozta, örüljünk hát együtt, hogy Presser Gábor és az Omega után újra kapcsolatba hozható hazánk Kanye-val. <3

Ui.: Utólag is boldog valentint a West családnak és mindenkinek, aki szerelmes.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés