Kövess minket

Aztaa

Kanye West Wakanda mintájára vezetné Amerikát, ha megválasztják elnöknek

Fekete Párduc elnök úr.

Megosztva

Forrás:

Kanye West a napokban jelentette be, hogy még idén elindul az amerikai elnöki székért, de ezen felül túl sokat nem lehetett tudni a pontos politikai nézeteiről, pártjáról, vagy akármilyen tervezett lépéseiről. Most viszont a Forbes magazin egy négy órás telefonos interjúban faggatta ki a rapper-producer-tervezőt, melyből rengeteg konkrét dolog derült ki, természetesen a szokásos Ye őrültségi szintet megütve.

Kanye a wyomingi tanyáján válaszolgatott a kérdésekre, többek közt elmondta, hogy egy új párt, a the Birthday Party jelöltjeként indul, és Michelle Tidball, wyomingi prédikátor lesz az alelnök jelöltje. Állítja, szíve szerint a Republikánus párt színeiben indulna, de hát azt már elhappolta előle a duplázni akaró Donald Trump. Kanye úgy gondolja, hogy az indulásával nem fog szavazatokat elvenni a Demokrata elnökjelölt, Joe Biden-től, mivel eleve nem tartja őt nagyra. „Nem mondom, hogy Trump elállja az utamat, de részben igen, na de Joe Biden? Ne szórakozzunk már. Obama különleges. Trump különleges. Kanye West is különleges. Amerikának különleges emberekre van szüksége. Bill Clinton? Ő is különleges. Joe Biden nem különleges”.

Konkrét irányelvekről igen szűkszavúan beszélt Ye, de elárulta, hogy jóbarátja, Elon Musk is a kormányát erősíti majd, ő lesz a nemzeti űrprogram felelőse. Elmesélte továbbá, hogy úgy érzi ő már februárban elkapta a koronavírust, mivel kijöttek rajta a tünetek, de ettől még oltásellenesnek gondolja magát, mivel attól fél, hogy a koronavírus vakcinával igazából egy csippet ültetnek az emberekbe. Szintén a konkrétabban felvállalt nézetei közé tartozott, mikor arról beszélt, hogy abortuszellenesnek tartja magát, vagy ahogy ő fogalmazott, az abortuszklinikákat a fehér nacionalisták találták ki, hogy így végezzék el a Sátán munkáját.

[vembed youtube=”r8nxdAGg2FY” ]Az interjú talán legszürreálisabb pillanata mégis az volt, mikor Kanye azt fejtegette, hogy ha megválasztják, akkor a Fekete Párduc című Marvel filmben látható fikcionális ország, Wakanda mintájára fogja vezetni Amerikát. „Wakanda lesz a követendő példa, az írja le a legjobban, hogy miként kéne a Fehér Házat vezetni. Térjünk vissza Wakandába. Rengeteg innováció történhetne, dolgozni és fejleszteni fogunk, közösen.”

Egyelőre kérdéses, hogy Kanye tényleg elindulhat-e hivatalosan az elnöki székért, meg hogy persze ez az egész nem csak az új albumának a fura promóciója, mindenesetre érdekes kampánynak nézünk elébe, ha ez így folytatódik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés