Kövess minket

Bulvár

Kanye Westnél mentális betegséget diagnosztizáltak 39 évesen

A rapper úgy érzi ez a szuperereje.

Megosztva

Forrás:

Pénteken jelent meg Kanye West új albuma, a „ye„, a polihisztor rapper pedig nemrég a BigBoyTV-nek beszélt részletesebben a projektről. Az albumot elvileg a TMZ-s rabszolgás kiszólása után teljesen átdolgozta, a kész anyagon pedig rappel is a nagy felháborodásról, ami a kommentjeit követte. De nem ez az egyetlen őt érintő kényes téma, amit feldolgoz Ye az albumon. 

A „Yikes” című dalában például arról rappel, hogy bipoláris, de ez nem egy hátrány az életében, hanem egy szupererő. A bipoláris zavar az album borítóján is szerepel.

A mentális zavarairól a már említett Big Boy interjúban is vallott Kanye. Állítása szerint 39 évesen, tehát valamikor az elmúlt egy évben „mentális betegséget” diagnosztizáltak nála, azt nem fejtette ki, hogy pontosan mit. A rapper azzal is tisztában van, hogy kiváltságos a helyzete. Szerinte az átlagembernek hátránya származna ebből, míg ő a művészetébe bele tudja építeni. 

Kanye azt is megmagyarázta, hogy miért a „ye” címet kapta az album. „Ha jó tudom a ye a leggyakrabban használt szó a Bibliában, azt jelenti, hogy te. Én te vagyok. Én mi vagyunk. Mindannyian együtt. A Kanye azt jelenti, hogy az egyetlen, innen jutottam el oda, hogy csak te. Egy tükre vagyok mindennek ami jó, rossz, és zavarodott bennünk. Az album mindannyiunk tükörképe.”

[vembed youtube=”qPpUaeChvuY” ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés