Kövess minket

VOLT

Káosz a VOLT-on: még mindig nehézkes a bejutás, de már javult a helyzet

Azt ígérték a szervezők, hogy orvosolják a korábbi problémákat, de úgy tűnik, ez csak részlegesen sikerült.

Megosztva


Hatalmas felháborodás kísérte a VOLT Fesztivál nulladik napját. A fesztiválozóknak ugyanis órákat kellett sorban állniuk, többen arra panaszkodtak, hogy 2-3 órán át kellett várakozniuk, hogy felvilágosítást sem kaptak senkitől, mi okozza a problémát. „A beléptetés katasztrofális. Órákig kell sorban állni a karszalagért levegő és víz nélkül úgy, hogy egyetlen szervezőt sem látni a környéken aki magyarázattal szolgálna vagy segítene. Hét órakor érkeztünk és az összes koncetről lemaradtunk. Ezért a szolgáltatásért nem érte meg kifizetni a jegyet. Remélem a szervezők tanulnak az esetből és a továbbiakban nem fordul elő ilyen. Csak a szerencsén múlt,hogy nem történt sérülés vagy valami rosszabb” – írta valaki a Facebookon.

Egy másik fesztiválozó is csalódottan írt: „Délben érkeztünk 4re jutottunk be, 5re pedig a kempingbe… Borzalmas volt a legnagyobb melegben…„, egy másik pedig már fogadkozott, hogy többet nem is jön Sopronba a fesztiválra: „Ehh több mint 15 ève fesztiválozom, Volton is az elejétől, szerettem is, de annyira sokkoló a helyzet ami itt van,hogy nem jövök többé. Sose îrtam még semmilyen oldalra,de ez durva….Senkinek nem javaslom,hogy nekiinduljon (és most az egyik kedvenc feszkómról beszélek sajna) lehet, hogy be sem juttok:)(„.

A szervezők a kellemetlenségekért még szerda este elnézést kértek a fesztiválozóktól, és azt javasolták a bulizni vágyóknak, hogy érkezzenek korábban.

Csütörtökön ismét posztoltak arról, hogy új beléptetési rendszer van náluk, de azt írták, hogy mostanra a rendszer problémáit orvosolták. „A technikai problémákat megoldottuk, több pénztárat és beváltó pontot működtetünk, megerősítettük a belépési rendszert, így a bejutási idő jelentősen lerövidül!” – fogalmaztak a Facebookon. Hozzáteszik, hogy „sokat tanultunk a tegnapi esetből, reméljük a fesztivál gondtalan percei feledtetik veletek a kellemetlen tapasztalatokat„.
A helyszínen lévő kollégánk tapasztalatai szerint azonban a bejutással még mindig gondok vannak Sopronban, hiszen, mivel a jegyekhez személyi igazolványokat rendeltek, és ezeket ellenőrzik is, a sorok egyre inkább csak feltorlódnak ahelyett, hogy csökkennének. Akik még csak most érkeznének a fesztiválra kocsival, nekik is van egy rossz hírünk: a parkolók tele vannak, a fesztivál bejáratától körülbelül 3 km-re lehet már csak letenni az autókat.
A hosszú ideig tartó sorbanállás azért is érinti különösen rosszul a fesztiválozókat, hiszen a tűző napsütésben kell ismét ácsorogniuk a tömegben.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés