Kövess minket

Aztaa

Karácsonyi ajándékkal és ünnepi műsorral köszöntik a katonák árváit

Karácsonyi ajándékok mellett ünnepi műsorral is köszönti a honvédség a katonák árváit csütörtökön a budapesti Stefánia Palotában.

Megosztva


A Honvédelmi Minisztérium (HM) szerdán az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásában felidézte: a Magyar Honvédség 2002 óta minden évben megtartja az Árvák Karácsonya elnevezésű rendezvényét azon 4 és 18 év közötti gyerekek részére, akiknek valamelyik szülője a Magyar Honvédség katonájaként – szolgálatteljesítés közben, vagy a szolgálattal összefüggésben – vesztette életét.

Az édesanyjukkal, nagymamájukkal vagy nagypapájukkal érkező gyermekeket Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára köszönti. Malek Andrea, többszörös Artisjus és EMeRToN díjas énekesnő,
Thalia-díjas színésznő és édesapja, Malek Miklós, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, karmester adnak ünnepi műsort. A művészek jótékonysági alapon, tiszteletdíj nélkül fogadták el a HM felkérését – emelte ki a tárca.   

Az Árvák Karácsonyán Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke és Kun Szabó István vezérőrnagy, a HM társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára is részt vesznek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.