Kövess minket

Tech

Karkötőként is lehet hordani a Motorola hajlítható telefonját

Megosztva

A Motorola egy az okostelefonok és az okosórák technológiáját ötvöző terméket mutatott be a Lenovo Tech World ’23 rendezvényen. A vállalat által demózott hajlítható telefont akár karkötőként is hordhatjuk, a mesterséges intelligenciának köszönhetően pedig még a ruhánkhoz is hozzá igazítja a színét.

A formálható, csuklóra simuló telefonhoz a Motorola továbbfejlesztette a rugalmas kijelzőtechnológiáját. Ez a konkrét készülék egy FHD+ pOLED kijelzőt használ, amely a korábbi telefonjaikban használt hasonló változatokon alapul. Az Androidot használó okostelefont lehet „normális” üzzemódban használni, hajlítható módba konfigurálva vagy a csukló köré tekerve, mint az az alábbi videón látható. A telefon alatt egy valódi karkötőt kell viselni, erre csatlakozik mágnesesen a teló.

Nem teljesen világos, hogy a telefon összes funkciója elérhető-e még akkor is, amikor a csukló köré tekeredik, a Motorola csak annyit árult el, hogy a mesterséges intellgiencia érzékeli a hajlítást és ezek alapján konfigurálja újra a használatot. Az AI segítségével például a ruhánkhoz illő háttérképet lehet csinálni másodpercek alatt a telefonhoz, így illeszkedik a stílusunkhoz a karperec.

A Motorola egyelőre nem közölte, hogy mikor tervezi, ha egyáltalán tervezi piacra dobni a telefont.

(Forbes)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés