Kövess minket

Aztaa

Karl Lagerfeld macskáját te is magadhoz ölelheted

Choupette, a német divattervező cicája igazi sztár lett a közösségi oldalakon, már több mint 98 ezer követője van.

Megosztva

[instagram]BOu0utqAgh1[/instagram]
Karl Lagerfeld az egyik leghíresebb divattervező a világon, akit népszerű kollekcióin kívül, még a lófarkáról és dioptriás szemüvegéről is ismernek. Nem mellesleg ő csinált sikeres topmodellt Claudia Schiffert-ből is.

A divatmogul most nem egy újabb ruhadarabon töri a fejét, hanem szeretett macskájának, Choupette-nek útját akarja egyengetni. Mondani sem kell, hogy a Lagerfeld névvel bármit sikeressé lehet tenni, így van ez a cica közösségi oldalaival is, Instagramon már több mint 98 ezer követője van a négylábúnak.

Karl ezzel még nem érte be, ő nem az az önző fajta: kitalálta, hogy hogyan tudná macskájának szeretetét másokkal is megosztani, ezért a német Steiff plüssállatokat gyártó céggel közösen létrehozták Choupette plüss verzióját, amit május 23-tól bárki megrendelhet magának

Mivel Choupette mégiscsak egy Lagerfeld, így nem dukálna hozzá, ha fillérekért megvásárolható lenne, így ne is csodálkozzunk azon, ha a plüssállatért 420 fontot, nagyjából 150 ezer forintot fognak elkérni. A cicából nem akarnak tömegcikket csinálni, így csak 2 ezer darabot készítenek a játékból, amihez egy eredetiséget igazoló kártya is jár majd, amin a macska bemutatkozója olvasható.

Forrás: karl.com

Forrás: karl.com

Forrás: karl.com

Forrás: karl.com
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés