Kövess minket

Bulvár

Kate Upton, Emily Ratajkowski és Joan Smalls

De vajon mi a közös bennük?

Megosztva


Mármint azon kívül, hogy modellek? Ha nincs tipped, akkor eláruljuk, hogy mindhárman felkerültek a Glamour címlapjára. A magazin azonban most nemcsak fotózta őket, hanem interjúkat is készített a szépségekkel, melyek roppant izgalmasra sikerültek. Már csak azért is, mert kivételesen nemcsak a munkájukról beszéltek, vagy éppen arról, hogy mit esznek, vagy milyen volt a gyerekkoruk, hanem egyéb érdekességet is megosztottak magukról:

… Kate Upton arról, hogyan csúfolták…

„Ott, ahol felnőttem, a bikinis idomok hatalmas dolognak számítanak. Számomra ez zavaró volt, negatívként éltem meg. Azon kívül is, hogy modellkedéssel foglalkoztam. Sokan mondták azt, hogy nincs modell kinézetem, akkor elgondolkodtam azért, hogy akkor vajon miért dolgozom egész nap? Végül rájöttem, hogy a divatiparban többféle módon lehet sikeresnek lenni.”
[instagram]BKBHQqXA_n3[/instagram]

… Emily Ratajkowski a szexizmusról…

„Hiszem, hogy a férfiaknak egyszer eljut a tudatáig, hogy hogyan is néz ki a szexizmus és hogy hogyan férkőzhet be egy kapcsolatba. Fontos, hogy a párom ezeknek a tudatában legyen. Szerencsés vagyok – a partneremet az anyukája nevelte fel egyedül, és így is főiskolára ment. Úgy gondolom, hogy egy ideális feminista kapcsolat úgy néz ki, ahogy akarjátok, hogy kinézzen. Nincsenek szabályok a házimunkában sem, Ti döntitek el, hogy hogyan kerül ez egyensúlyba.”

[instagram]BKA4MWnASQ7[/instagram]

… Joan Smalls arról, hogy milyen számára az ideális partner…

„Szükségem van valakire, aki tud táncolni. Nem lehet két bal lábas a partnerem. És legyen jó humorérzéke. Ha egyszer valakihez hozzáköltözöm az azért lesz, mert szeretem, de ezen kívül mindig meg kell tudnia nevettetnie. De a legfontosabb – legyen ambiciózus. Szükségem van valakire, aki mindig többet akar az élettől. Akárcsak én.”

[instagram]BKA7ohTBIND[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés