Kövess minket

Pop

Katy Perry álmot váltott valóra

Katy Perry egy 8 éves kislány álmát váltotta valóra. Safyre Terry 2013-ban veszítette el édesapját és testvéreit. Az énekesnő a kislányt megsajnálta és ezért karácsony alkalmából az autogramon kívül egy hátizsákkal, DVD-vel és egy pénztárcával lepte meg.

Megosztva


Az amerikai énekesnő fiatal rajongójának egy karácsonyi ajándékcsomagot állított össze. A kislány apját és testvéreit 2013-ban veszítette el, amikor is porig égett házuk. Safyre Terry számára hatalmas meglepetés volt, hogy példaképe egy kézzel írott karácsonyi üdvözletet küldött neki, de a csomag további ajándékokat is tartalmazott. Volt benne a világkörüli turnéról készült DVD, telefontok, pénztárca és egy pulcsi.

A 31 éves énekesnő megtisztelve érezte magát, hogy a kislány levelével őt kereste fel. Katy Perry amellett, hogy kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánt, megjegyezte azt is, hogy karácsonykor gondol majd rá.

Safyre karácsonyfát építhetett abból a sok képeslapból, amit idén kapott. Katy Perry üdvözlete révén a nyilvánosság is felkapta, melynek következtében jókívánságokkal árasztották el a világ számos pontjáról. Többek között írt neki Barack Obama és Beyoncé is. A karácsonyi üdvözletek mellett a kislány nemcsak ajándékokban, hanem anyagi támogatásban is részesült.

A hivatalos információk szerint a kislány családja szándékos gyújtogatás áldozata lett. Mindazon túl, hogy a tűz négy áldozatot követelt, Safyre súlyos égési sérüléseket szenvedett, melyek miatt ápolásra szorul.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.