Kövess minket

Bulvár

Katy Perry szerint Diplo rossz az ágyban, de a DJ nem is emlékszik rá, hogy szexeltek

Bronzérem a szexolimpián.

Megosztva

Forrás:

Közel 49 millióan nézték Katy Perry Witness World Wide elnevezésű Youtube streamjét, ahol egy koncert mellett celeb vendégek és beszélgetések töltötték ki a brutálisan hosszú, 96 órás játékidőt. Fogalmam sincs hogy lehet ennyi ideig Katy Perry-t nézni, és hallgatni, hisz belőlem már egy videóklipnyi anyag is csak ásítást vált ki, de ez a cikk nem az én, énekesnő iránt tanúsított ellenérzéseimről szól, hanem szexről, méghozzá a félig bealvós, valószínűsíthetően részeg fajtáról!  

A streamnek ugyanis volt egy szegmense, ahol James Corden műsorvezető megkérte az énekesnőt, hogy rangsorolja három volt celebbarátját, ágyban nyújtott teljesítményünk alapján. Nevetgélés és kínos időhúzás után Katynek sikerült felállítania a sorrendet, miszerint John Mayer az ász, Orlando Bloom közepes, míg Diplo a szomorú harmadik. Persze hozzátette, hogy szeret mindenkit, és ne legyen harag, de már nem volt visszaút. Másnap mindenhol lejött, hogy a DJ mégsem akkora playboy, mint sokan gondolják, amit Diplo nem hagyhatott szó nélkül.

[twitter]https://twitter.com/diplo/status/874349053152182272[/twitter]
Nem is emlékszem, hogy szexeltünk volna” – reagálta a sztorira Twitteren. Katy Perry hazudott? Diplo túlságosan kivolt és kiesett volna az affér? Annyi rajongójával szexel, hogy már nem tudja megkülönböztetni a nőket? Szimplán trollkodik? Feltehetően az utolsó, mert utána az alábbi képpel poénkodott tovább a helyzeten:

[twitter]https://twitter.com/diplo/status/874350159496265729[/twitter]
(Paper)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés