Kövess minket

Pop

Katy Perry: „támogassuk a szegény gyerekeket!”

Katy Perry-nek a zsigereiben van a jótékonykodás. Az amerikai énekesnő Vietnámban járt, ahol szegény gyerekeket látogatott meg.

Megosztva

Katy Perry, aki jelenleg az UNICEF nagyköveteként is tevékenykedik, olyan családokkal találkozott Vietnámban, akik nehéz életkörülmények között élnek. Hiányzik a higiénia, a víz és az oktatás is. Katy Perry ezzel az utazásával a szegénységre akarta felhívni a figyelmet, mely az egész világra kiterjedő probléma.

A People magazin értesülése alapján, a 31 éves énekesnő olyan gyerekekkel találkozott, akik megosztották terveiket. Katy Perry elmondta, hogy a gyerekek álmaikat is megosztották vele. Az énekesnőt ez annyira meghatotta, hogy szerinte a világnak a segítségükre kellene sietnie. Hozzátette azt is, hogy a legkevesebb az, hogy esélyt adunk ezeknek a gyerekeknek egy jobb életre. Katy Perry úgy véli, hogy meg kell állítani a szegénység terjedését és nagy hangsúlyt kell fektetni a gyerekek egészségügyi ellátására, oktatására és jólétére.

Katy Perry több karitatív tevékenységet is végez. Támogatja a gyerekeket, a rákosokat és az AIDS-eseket is. 2013-ban csatlakozott az UNICEF-hez, amikor Madagaszkárra utazott segíteni. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük