Kövess minket

Aztaa

Kedd esténként ördögűző-tanfolyam indul Buenos Airesben, az érettségi feltétel

A képzés három éves, a teljes költség 200 ezer forint

Megosztva

Éppen ideje volt, ez még hiányzott a palettából. Február 15-ig lehetett jelentkezni az ősszel induló hazai felsőoktatási képzésekre. Aki lekéste az időpontot, ne búslakodjon, van még esély a tanulásra. Buenos Airesben a világ leghíresebb ördögűzője, Manuel Acuna atya elindítja képzését, amelyen az ördögűzés mesterfogásait lehet elsajátítani. Az argentin fővárosban külterületén található Sanatos Lugares egyházközség plébániáján kedd esténként indul a tanfolyam. A három éves képzés teljes költsége 700 dollár, azaz 200 ezer forint. Alapkövetelmény az érettségi!
Manuel Acuna a vileg leghíresebb ördögűzője, eddig körülbelül 12 ezer lelket mentett meg a gonosztól. A neten több videó is található áldással teli ténykedéséről, talán a legismertebb:
[vembed youtube=”Su64_HqouLQ” ]
Az atya szerint a 12 ezer küzdelemből a legmegdöbbentőbb számára az volt, amikor egy hat éves kisfiút hoztak hozzá. A fiú arámiul és spanyolul zagyvált, majd minden segítség nélkül 10 centire (!) elemelkedett a földtől. Az elkeseredett ördögűzés végül sikeres volt, a gonosz eltávozott a gyermekből.
Az iskolába a fenti feltételek teljesítése esetén bárki beiratkozhat!
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés