Kövess minket

Pop

Ke$ha új bandában nyomul

Ke$ha a karácsonyi ünnepek alatt bemutatta a nagyvilágnak új együttesét, a The YeastInfection-t. A videót, mely a banda karácsony előtti koncertjén készült Nashville-ben, az amerikai énekesnő Facebookján és Instagramján is megosztotta.

Megosztva


A 28 éves énekesnő jelenleg konfliktusban áll menedzserével, Dr. Luke-kal, akivel szerződése megakadályozza abban, hogy más producerrel új dalokat vegyen fel. A tárgyalásnak még koránt sincs vége, ám Ke$ha erre teljes mértékben fittyet hány. „Senki nem akadályozhat meg abban, hogy kerüljem a feltűnést. Ne engedjétek azt, hogy megfosszanak a boldogságtól. Ez az egyetlen módja, hogy legyőzzenek téged, ezért ne hagyd, hogy nyerjenek. Nagyon szeretlek titeket.” – írta az énekesnő a videó alá.

[vembed youtube=”hHUbLv4ThOo” ]

Ke$ha, eredeti nevén Kesha Rose Sebert, zenei pályafutása 2005-ben indult be. A hírnevet csak a 2009-es év hozta meg számára, amikor „szerepet kapott” FloRidaRight Roundcímű számában. Egy évvel később debütált az Animal albummal, amelyen olyan slágerek kaptak helyet, mint például a We R WhoWe R és a Tik Tok. Az MTV EMA 2010-ben az Év felfedezettje kategóriában díjjal jutalmazta teljesítményét. 2012-ben kiadta Warrior albumát, amely tartalmazta a Die Young, C’Monés CrazyKidsszámokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés