Kövess minket

Aztaa

Kelemen Anna is elindulna a választásokon, segítőinek személyes hálát ígér

A szeretkező, az élet napos oldalát néző embereket akarja képviselni.

Megosztva

Forrás: Instagram

A korábbi Playboy modell, Kelemen Anna is el akar indulni az április 8-án esedékes magyar országgyűlési választásokon. Az egész úgy kezdődött, hogy Anna egy Facebook posztban dobta be, hogy lehet elindul a választásokon, követőitől azt kérte, hogy 5000 lájkkal támogassák meg az ötletet, és akkor komolyan is veszi azt. A lájkok összejöttek, Anna pedig már ugrott is a TV2 Mokka című műsorába vázolni az egyelőre elég felszínes programját. 

„Szeretném, ha többet mosolyognának az emberek, és azoknak a szeretkező, az élet napos oldalát néző embereknek a képviselője tudnék lenni, akik egy hiteles embert szeretnének” – mondta a stúdióban. Azt is felhozta megválasztása mellett, hogy több nőre van szükség a Parlamentben, ezzel növekedne az empátia, és nem csordulna túl a tesztoszteron. Úgy érzi zavaróan sok a szomorúság, és minden fásult, szürke. Hogy ezt miként alakítana ezen, az egyelőre nem tisztázott. 

A szabad szellemű jövőbeni képviselő a főváros 01es körzetében indulna, ebben a körzetben száll versenybe a Fidesz-KDNP-s Hollik István, Juhász Péter Együtt-elnök és Fekete-Győr András Momentum-elnök is. Támogatói közt azokat az embereket látja szívesen, akik szeretik a szexet, az életet, szabadok, szabadon gondolkodnak. Ha tehát úgy érzed illik rád a leírás, akkor akár személyesen is segíthetsz Annácskának összegyűjteni az induláshoz szükséges aláírásokat, hisz mint írja, „személyesen hálálja meg” a segítők munkáját.

[fbpost]https://www.facebook.com/kelemenannaofficial/posts/2023677721179850[/fbpost]

(Blikk)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés