Kövess minket

Események

Kellemes zene délutánra, amit nemsokára élőben is élvezhetünk

Az Acid Jazz, Drum&Bass legjelentősebb zenekara, a St. Germain formáció visszatért és a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik.

Megosztva

November 3-án este 20 órakor Budapesten, a Kongresszusi Központban lép fel, a nagy visszatérő St Germainformáció. Húsz évvel a Boulevard után, tizenöt évvel a többszörös platina Tourist lemezt követően (mely több mint 3 millió példányban kelt el világszerte) új nagylemezt jelentet meg idén októberben a St Germain.

A visszatérő album világkörüli turnéjának második állomása idén novemberben Magyarországon lesz.

[vembed youtube=”FWI2b7KUcE0″ ]

Az ezredforduló egyik legsikeresebb és legelegánsabb produkciója, a dzsesszt és bluest deep house-zal és downtempo elektronikával keverő francia St Germain új lemeze egy színes és kivételes zenei utazás. Afrikai zenészek vettek részt a felvételen, az albumon a hagyományos mai hangszerek, mint a kora, a balafon vagy a n’goni mellett, elektromos gitár, zongora és szaxofon keveredik olyan titkos képletet követve, amilyet csak St Germainkészít.

Ezen felül, igazán jóleső zene, legyen szó otthoni időtöltésről, vagy akár munkahelyi aláfestő kellemes zenéről, és  természetesen a rendhagyó koncertről.

[vembed youtube=”XNVZv5Noxjo?list=RDXNVZv5Noxjo” ]

Tessék hát rákattanni, bekapcsolni most a munkahelyeken, és november 3-án elmenni a koncertre!
Jegyek kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester webáruházban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés