Kövess minket

Bulvár

„Kellett egy kis f**z az újévre” – Cardi B a szakításuk ellenére lefeküdt Offsettel

Megosztva

Cardi B elárulta, hogy a közelmúltban történt szakításuk ellenére is lefeküdt férjével, Offset-tel szilveszterkor. Az elhidegült párt egy miami sztriptízbárban látták együtt bulizni az új év beköszöntekor, ami elindította, vagy hát inkább tovább görgette a spekulációkat, hogy újra összejöttek.

Cardi és Offset is ugyanarra a helyszínre voltak bejelentve fellépőnek szilveszterre, bár a szettjeik az épület különböző részein zajlottak. Miután a róluk készült közös felvételek elterjedtek a közösségi médiában, Cardi B hétfőn az X Spaces oldalán tisztázta, hogy még mindig külön vannak, csak „kellett egy kis fasz” neki aznap este.

Buliztam tegnap Offsettel? Igen. Megdugott? Abszolút, bébi. Nekem is kell egy kis fasz szilveszterkor. Úgy érzem, tegnap jól éreztük magunkat. Be voltunk konyakozva. Mindketten ugyanabban a klubban voltunk, és nagyon kínos volt. Én a saját részlegemben vagyok, ő meg a saját részlegében. Egy idő után inkább lazultunk és jól éreztük magunkat. Nem gondolom, hogy újra együtt vagyunk, csak egy jó éjszakát töltöttünk a klubban és egész éjjel dugtunk” – mondta Cardi, majd azért nyitva hagyta az ajtót az esegleges folytatásra a rapper apukával.

Dolgoznunk kell a szarságainkon, dolgoznunk kell a kommunikációnkon. Vannak dolgok, amiken neki kell dolgoznia, vannak dolgok, amiken nekem kell dolgoznom. Amíg ezt nem oldjuk meg, addig nem érzem úgy, hogy újra együtt vagyunk.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés