Kövess minket

Stílus

Kendall és Kylie Jenner bocsánatot kértek a vintage pólókollekciójukért

„Nem lett végiggondolva a dizájn”.

Megosztva

Forrás:

Reagáltak a Jenner testvérek a Kendall + Kylie márka legújabb kollekciója körül kialakult botrányra. Az Insta és az igazi modell lány, híres zenekarok és rapperek képeit használták fel a pólóikhoz, melyekre a saját monogramjukat és arcukat is rámontírozták. A kollekcióit azonnal támadni kezdte az internet népe, de ahhoz sem kellett sok idő, hogy Biggie anyja és Ozzy Osbourne felesége is megszólaljon az ügyben.

A kegyeleti és jogi aggályokat felvető kollekció szépen lassan kezdett eltűnni a tesók webshopjából, de ez nem hatotta meg The Notorious B.I.G. örököseit, hisz állítólag perre mennek. Egy ideig úgy tűnt a lányok inkább kivárják, hogy a botrány magától elüljön, de végül mégiscsak megtörték a csendet, és bocsánatot kértek.

Ezek a dizájnok nem lettek eléggé végiggondolva, mélyen elnézést kérünk mindenkitől, akit megbántottunk, vagy felzaklattunk, különösen az érintett családtagoktól. Nagy rajongók vagyunk mi is, és nem állt szándékunkban semmilyen módon tiszteletlenül bánni ezekkel a kulturális ikonokkal. A pólókat nem áruljuk többé, és a megosztott képeket is letörültük. Arra használjuk ezt a kialakult szituációt, hogy tanuljunk ezekből a hibákból, és még egyszer nagyon sajnáljuk” – írták a lányok.

[twitter]https://twitter.com/KylieJenner/status/880527597825794048[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés