Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar és Cardi B taroltak az idei BET Hip-Hop Awardson

Szinte minden fontos díjat ők vihettek haza.

Megosztva

Forrás:

Láttuk az idei freestyle-ozókat, köztük Eminem Trump rombolását, most lássuk, kiket díjaztak az idei BET Hip-Hop Awardson. 

Az este egyértelmű győztese Cardi B volt, aki 5 díjjal térhetett haza. A táncoslányból, és realitysztárból lett rapper gigaslágere, a “Bodak Yellow” egy “Legjobb Szám” díjat ért, míg a Gangsta Bitch Music Vol. 2 mixtape megkapta a “Legjobb Mixtape” szobrocskát. Cardi ezek mellett a “Legnagyobb Törtető“, “Legjobb új előadó“, és a “Legjobb hiphop stílus” díjakat is besöpörte.

[vembed youtube=”PEGccV-NOm8″ ]Szorosan követte a rapperlányt Kendrick Lamar, aki idén 4 díjat vihetett haza, köztük a “Legjobb Album“-ot a DAMN. című zsenialitásért, a “Legjobb Videoklip” díját a HUMBLE.-ért, de ő kapta a “Legjobb Koncert“-ekért járó szobrocskát, és a dalszövegírók közül is őt választották Chance the Rapper, Drake, J. Cole, valamint JAY-Z helyett. 

[vembed youtube=”tvTRZJ-4EyI” ]DJ Khaled, Rihanna & Bryson Tiller, “Wild Thoughts”-ja volt a legjobb kollaboráció az évben, míg Metro Boomin lett a legjobb producer. A legnagyobb hatással Jay Z, “Story of O.J.” című száma volt a kultúrára, mivel Jay ezzel nyerte meg a legnagyobb hatást kiváltó díjat.

[vembed youtube=”RM7lw0Ovzq0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.