Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar hiányolja a tiszteletet a motyogós rapperekből

Ellenben elismeri az újhullámos emszík létjogosultságát is.

Megosztva

Forrás:

Roppant érdekes interjút adott Kendrick Lamar a Forbes Magazin legfrissebb, e havi számában. Napjaink egyik legelismertebb rappere nagyon sok témát érintett az interjú során, ám a legérdekesebb talán mégis az a rész, amikor a mai, ifjonc emszíkről ejtett el néhány gondolatot.[twitter]https://twitter.com/Forbes/status/930581831640141825[/twitter]

Szerinte a rap zene evolúciójának megkerülhetetlen szegmense lett a motyogós rap (mumble rap), bár azt tanácsolja a fiatalabb emszíknek, hogy próbáljanak több tiszteletet mutatni az öregiskolás arcok felé.

„Ha interjút adsz ne mondd már, hogy semmibe veszed a stílus úttörőit, vagy hogy nem hallgatod őket. Ez a te véleményed, ez rendben is van, de legalább a tiszteletet add meg nekik. Nem helyes, ha leszólod azokat, akik miatt elkezdtük ezt az egészet anno” – mondta K-Dot, majd így folytatta:

„A fejlődés a zenében csak akkor tartható fenn, ha ezek a srácok végre elfogadják azt, hogy előttük már jópáran letettek valamit az asztalra. Ezt próbálják meg értékelni a fiatalok”.

Valójában egy szavában sem lehet belekötni az immár többszörös Grammy-díjas rappernek. Csak bólogatni tudunk, akárcsak a számaira. Pedig ő is volt kezdő valamikor, hiszen nem egészen 16 évesen, 2003-ban dobta ki élete első mixtape-jét.

A teljes interjú:[vembed youtube=”bOGfZIi9zRY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés