Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar kiadójának elnöke szerint Cardi B az új 2Pac

A TDE vezetője látja a hasonlóságot.

Megosztva

Forrás:

Na már megint itt tartunk. Alig hűlt ki a Lil Xan2Pac unalmas” kommentárja körül kialakult…nevezzük úgy, diskurzus, ismét feljött a legendás rapper neve, ezúttal egy összehasonlításban. Ehhez is hozzá vagyunk már szokva, Young Thug, Lil Wayne, Donald Glover Troy Ave mind kinevezték magukat korábban az új Pacnak, ezúttal viszont a Kendrick Lamar zenéit is kiadó TDE records elnöke, Punch találta meg valakiben a reinkarnálódott Shakurt, most épp Cardi B a szerencsés.

[twitter]https://twitter.com/iamstillpunch/status/982740393853763584[/twitter]
Punch a a Twitterre posztolta ki a gondolatot, amit aztán rögtön egy „Igen, ezt állítom” – dumával erősített meg, még mielőtt valaki azt hinné, feltörték a profilját. A hasonlat persze nem maradt el reakció nélkül, Punch rögtön kapta a pórnéptől a halálos fenyegetéseket, de szerencsére értelmes beszélgetés is kialakult a dologból, a New York-i Hot 97 rádió egyik prominens alakja, Ebro például megpróbálta megfejteni a dolgot, mikor azt írta: „Vegyük ki a képletből Pac társadalmi mondandóját, versírói és írói tehetségét, a Fekete Nacionalisták közti nevelkedését és szigorúan fókuszáljunk arra, hogy mindkettőjüknek drukkolt a világ, jó számaik vannak, szenvedélyesek és őszinték és akkor…ok

Punch válaszában azt írta, hogy ő a két előadó szenvedélyében és karizmájában látja a nagy hasonlóságot, de a flow és annak előadásmódja is mutat hasonlóságokat azoknál a részeknél, mikor Cardi nagyon rámegy egy-egy szó kihangsúlyozására. Azoknak pedig, akik esztelenül szidják a véleménye miatt, azt üzente: „Nehéz olyan emberekkel hip-hopról vitatkozni, akik még maguknak sem tudják megmagyarázni, hogy miért szeretik 2Pac-ot.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés