Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar következő albuma az utolsó lesz a TDE kiadónál

Megosztva

Kendrick Lamar bejelentette az utolsó Top Dawg Entertainment kiadónál megjelenő albumát. A rapper már egy ideje készíti a pletykák szerint rock inspirálta a projektet, mely egy mostani közlemény szerint a búcsúalbuma lesz a kiadójától, mely végigkísérte a karrierjét.

K-Dot elmondása szerint az elmúlt időszakot zeneírással és hallgatással, valamint régi biciklik gyűjtésével töltötte. “Hónapok mennek el úgy, hogy nem is használom a telefonom. Szerelmek, gyászjelentések zavarták meg a komfort zónámat, és miközben a világ változik körülöttem, visszatekintek arra, hogy mi az igazán fontos az életben. Az életben, ahol hamarosan a leírt szavaim landolnak – vezette fel közleményt a rapper.

Miközben az utolsó TDE lemezemen dolgozom, boldogság tölt el, hogy részese lehettem ennek a 17 éve tartó kultúrális lenyomatnak. A küzdelmek, a sikerek, és ami a legfontosabb, a testvériség jellemezte az elmúlt időszakot. A legmagasabb erők áldják meg a TDE-t, amiért őszinte kreatívok otthona tud lenni. Van egyfajta szépség a befejezésben, a rám várható ismeretlenben pedig bizodalmam van. Köszönöm, hogy gondoltok rám, én imádkoztam mindannyiatokért. Hamarosan újra találkozunk” – zárta Kendrick a közleményét.

Kendrick Lamar a karrierje kezdete óta a TDE kiadó tagja, a következő nagylemeze lesz az ötödik projektje a labelnél, mely amúgy olyan előadók otthona, mint Jay Rock, SZA, Ab-Soul, Isaiah Rashad, vagy épp ScHoolboy Q. A kiadófőnök, Anthony “Top Dawg” Tiffith egy Instagram posztban nem szomorkodott Kendrick távozásán, inkább az együtt elért sikerekre fókuszált, és kiemelte, hogy az új album egy valódi győzelmi kör és ünnepség lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés