Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar továbbpasszolja majd a nyugati-parti stafétát, ha eljön az ideje, de egyelőre élvezi, hogy ő a király

K-Dot a világ tetején.

Megosztva

Forrás:

Interjút adott Kendrick Lamar a Billboardnak, az NBA All-Star hétvége alkalmából. A comptoni rapper beszélt Kobe Bryanttel való barátságáról, arról, hogy vajon ő is kosarazna-e más sztárokkal, és még a videoklipjei korai inspirációit is elárulta.

A rapper elsőként kiemelte, hogy jó érzés, hogy 7 év után ismét Los Angelesben tartották az NBA All-Star Hétvégét. „Hip-hop és sport perspektívából is érthető, hogy miért hozták ide vissza a rendezvényt” – mondta. Arra a felvétésre, hogy Quavóhoz hasonlóan elfogadna-e egy felkérést egy celeb kosármeccsre, titkolózó választ adott. „Nem véletlen, hogy csak a háttérben gyakoroltam eddig, nem szeretem elsietni a dolgokat. Ha majd készen állok arra, hogy megmutassam, nem csak a stúdióban tudok domináns lenni, hanem a pályán is, akkor majd kiállok a világ elé„. K-Dot a saját statisztikáit semakarta elárulni, szóval tényleg várnunk kell rá, míg ő maga áll ki kosarazni.

[vembed youtube=”Dlh-dzB2U4Y” ]Feljött a rap bizniszben egyedülálló klipjeinek témája is. Kendrick elmesélte, hogy gyerekként imádta Missy Elliott és Busta Rhymes kreatív klipjeit, és mikor eljött a pillanat, hogy végre megvolt a lehetősége olyan vizuálokat csinálni, amilyet csak akart, akkor muszáj volt totálisan beleállnia a dologba és nagyot alkotnia. Külön kiemelte Dave Meyerst, akivel a „LOYALTY.” és a „HUMBLE.” videókat készítettek, a rendező korábban pont Missy Elliott klipeket készített.

Végül szóba került az utódlás is. Snoop Dogg, The Game, és Dre még 2011-ben adták át „hivatalosan” a stafétát a rappernek, kinevezve a következő nyugati-parti rapkirálynak, Kendrick pedig azóta szorongatja a megtisztelő titulust.

[vembed youtube=”wiNjKh3IDGc” ]”Az a fontos, hogy szeresd és élvezd a dolgot. Ha elérkezik az a pont, hogy már nem élvezem annyira a stúdiózást, és úgy érzem, hogy kiaknáztam a lehetőségeimet, akkor indul a lejtő. Még mielőtt ez megtörténne, átadom majd a stafétát egy fiatalnak, akiben legalább annyira ég a tűz, mint bennem, és érdemes lesz a trónra. De egyelőre jól érzem magam. Tudatni fogom, mikor már az utolsó éveim vannak hátra, és abban a pillanatban úgy leszek vele, hogy ‘OK. Ez a kölyök, aki szintén az én városomból származik. Ő lesz az. Benne megvan, ami kell.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés