Kövess minket

Zene

Kendrick Lamarral, SZA-val és André 3000-del ad ki közös számot Frank Ocean

Sztárparádé.

Megosztva

Forrás:

FRISSÍTÉS – 21:17: Nem sokkal a cikk megjelenése után kiderült, hogy Frank Ocean Tumblr profilját feltörték. A hackért felelős személy két új bejegyzést posztolt az énekes oldalára, melyben egy email címet mellékelt és az említett dalok leakelését ígérte, amint az általa linkelt Instagram kép eléri a 25 ezer kedvelést. 

Azóta sikerült orvosolni a problémát: a kamu bejegyzéseket a cikkbe ágyazott posztokkal együtt törölték, maga Frank Ocean nem kommentálta az ügyet.

Alább az eredeti sztori.

Kész csoda, ha a szívesen rejtőzködő Frank Ocean bármiféle jelet ad magáról. Habár nemrég publikussá tette Instagram profilját, még mindig igyekszik a színfalak mögé rejtőzni a közösségi médiás térben, így az új anyagokra, esetleges projektekre irányuló infókat  továbbra is csak a Tumblrén csepegteti, a rá jellemző titokzatos stílusban.

Valami ilyesmi történt a minap is: Frankie jött, és két rejtélyesen izgalmas bejegyzéssel áldotta meg fanatikus rajongóit. Ezekben nem is akármiről írt:

ha szabad hinnünk neki, március elsején egy közös zenét dob ki Kendrick Lamarral, SZA-val és az Outkastes legendával, André 3000-del.

Az Andre név magától értetődően az ikonikus rapperre vonatkozik, a Solana valójában SZA keresztneve, megerősített források pedig igazolják, hogy a KL monogram mögött Kendrick bújik meg, sztárparádéval indul tehát a tavasz.

http://frankocean.tumblr.com/post/182579793116/march-1st

A másik poszt egy jelképes, rejtett-üzenet, kérdőjelekkel, és három évszámmal ellátva. A kérdőjelek feltételezhetően szám/albumcímeket rejthetnek, míg a dátumozás egyértelműen azok megjelenési idejére utal.

http://frankocean.tumblr.com/post/182579782191/2019-2019-2020

Frank régóta húzza fanjai agyát új szóló-megjelenések ígérgetésével: 2017-ben úgy hittük, hogy elkészült új albumával, még szintén ezévben azt ígérte, hogy imádni fogjuk 2018-at, (ehhez képest két featen és egy coverön kívül nemigen hallottunk tőle semmi mást), Instagramján is többször posztolt rövidke snippeteket egy jövőbeli korongról, a közelmúltban pedig épp SZA The Weekend című számának feldolgozását osztotta meg.

Lényeg a lényeg, naptárakat készíteni: mehet az x március elseje mellé!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés