Kövess minket

Aztaa

Kérj zsiráfot a melaquinódra!

Melannie igencsak fiatal a barista szakmában, ám öt perc alatt olyan kávét készít, amilyenről eddig még csak nem is álmodtál –nemcsak a kávé miatt, hanem az alkotásai is elképesztők. A barista művészetére már az egész világ felfigyelt, te vajon meg mernéd inni?

Megosztva

Melannie, aki azonnal felkeltette a kávérajongók figyelmét, San Franciscóban él, és dolgozik. A tehetség baristaként működik saját kávézójában, ahol szenvedélyét most már nemcsak a kávé teszi ki, hanem a művészet is. Melannie vendégeit olyan habos kávéval örvendezteti meg, melynek tetejére állatokat rajzol. Készít zsiráfot, kutyát, olvasó macskát, de a repertoárjában van sárkány is. Aki azt gondolja, hogy az alkotások elkészítése sok időt igényel, akkor eláruljuk, hogy Melannie körülbelül 3-5 perc alatt végez velük. Találmányát a melaquinóra keresztelte.

[instagram]BE6oYESFgVf[/instagram]
Melannie a technika elsajátítására körülbelül négy évet fordított, de jelenleg is fejleszti magát. Szabadidejében szívesen rajzol és egyéb alkotói tevékenységet is végez. Műveit büszkén mutatja Instagramos követőinek, a képeken kívül rendszeresen feltölt videókat is.

Még több képet ITT találsz!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés