Kövess minket

Hiphop

Késik Nicki Minaj új albuma

Megosztva

Nicki Minaj ismét átütemezte várva várt albumának, a ‘Pink Friday 2‘-nek a megjelenését.

Az album eredetileg október 20-án jelent volna meg az album, de aztán november 17-re halasztották. Most a rajongók december 8-án várhatják az album megjelenését, amely dátum különleges jelentőséggel bír, mivel egybeesik Nicki Minaj születésnapjával.

Nicki Minaj egy Instagram Live-ban azzal indokolta a késést, hogy el akarja kerülni Lil Wayne és 2 Chainz kollab albumánk megjelenési dátumát, mely november 17-én érkezik. A döntésben viszont nem csak ez, de az is közrejátszott, hogy az eredeti megjelenési időpontban nem állt rendelkezésre elegendő bakelit lemez. Nicki elmondta, hogy a bakelitlemezek népszerűsége újra fellendült, mivel a rajongók kézzelfogható formátumban is beszereznénk kedvencük kiadványát. Annak érdekében, hogy a rajongóknak lehetőségük legyen megvásárolni az albumának vinyl kiadását a megjelenéskor, Nicki Minaj úgy döntött, hogy december 8-ra helyezi át a dátumot.

Érdemes hozzátenni, hogy az utóbbi azért is érdeke a rappernek, mert a fizikai lemezeladások nagyobb súlyt nyomnak a lemezeledási listáknál, mint a streamingszámok. Így egy erős bakelit eladási nyitással akár az első helyre is kerülhet Nicki a Billboard listáján.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés