Kövess minket

Hiphop

Kész az új Funktasztikus lemez, jövő héten megjelenés

A géppuskaszájú „partizán” visszatér. Mondjuk el sem tűnt.

Megosztva

Forrás:

Különösebb felhajtás nélkül, szinte váratlanul jelentette be szerdán Funktasztikus Facebookon, hogy elkészült legújabb lemeze, a Rezonancia, avagy a próféta alvilági zarándoklata (A titkos krónika). A mezőkövesdi rapper nem hagyott túl sok időt a hír megemésztésére; tegnap a tracklistet is tálalta, melyből kiderül, hogy az album tizenkilenc számot sűrít össze bő egy órányi játékidőbe. (Az utóbbi idők terméséből nem minden zene fért fel a lemezre: így a tavaly viharos körülmények közepette debütáló Ízig-vérig, de a trappes Pénz, valamint a Periféria sem kapott helyet.)

[fbpost]https://www.facebook.com/funkfundamental/photos/a.262036160501645/2729484167090153/?type=3&theater[/fbpost]
A megjelenésre sem kell már sokat várni, aki megrendeli a cumót, idén még biztosan kézhez kapja. Apropó rendelés, csak és kizárólag Funktól lehet beszerezni a korongot, aki szeretne egy példányt, a funkcucc@gmail.com email címen jelezheti vásárlási szándékát.

Az LP borítóját Bónyai Barbara, alias Barbó  festette – ő egyébként Chris LaMottának tervezett különböző grafikai munkákat korábban, és nem mellékesen maga is próbálkozik a rappeléssel.

Az albumról több számhoz is forgott videóklip – BobaFunk, Focializmus -, alább a legfrissebbet, a múlt héten kiadott Rezonanciát nézhetitek meg.

[vembed youtube=”P8KgQGVBiIY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés