Kövess minket

Film

Készül az Ace Ventura 3, a „Sonic, a sündisznó” forgatókönyvírói által

Megosztva

Több mint 25 év után folytatódhatnak az állati nyomozó, Ace Ventura kalandjai egy új, harmadik rész által. A film jogait birtokló Morgan Creek megegyezett ugyanis az Amazonnal, hogy közösen készítik el az immár trilógiáva bővülő franchise új részét, melyet nem streamingre, hanem mozifilmnek szánnak. Egyelőre nem tiszta, hogy Jim Carrey is visszatér-e a főszerepbe.

A hírt egy Park Circus blogposztban jelentették be, akik a Morgan Creek egyik üzletkötői. „Nagyon izgatottak vagyunk az Ördögűző, és az Ace Ventura franchise-okon való előrehaladott munka miatt, egyértelműen látható, hogy a 3 millió rajongó az Ace Ventura Facebook oldalán mind a harmadik részt szeretnék már látni. A COVID-éra alatt az emberek örülnek, ha kedvelt karaktereiket ismét újra láhatják. Az Ace Ventura visszatér, méghozzá egy Amazon mozifilmben a Sonic, a sündisznó írói által” – szól a poszt.

A filmet tehát a Sonic film írói, Pat Casey és Josh Miller készítik majd, érdemes hozzátenni, hogy a videójáték karakter első egész estés filmjében szintén szerepelt Jim Carrey, mint Dr. Robotnik. Carrey anno íróként is részt vett az eredeti, 1994-es Ace Ventura filmben, mely egy évvel később folytatást is kapott. Később animációs show, és egy gyerekfilm is készült a karakterből, Ace Ventura Jr. címmel, de a harmadik rész a ’90-es évek soha el nem készült folytatása maradt…eddig.

(Yahoo)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés