Kövess minket

Hiphop

Készül Juice WRLD második posztumusz albuma

A „Legends Never Die” hatalmas sikere után érkezik a folytatás.

Megosztva

Forrás:

A tragikusan fiatalon elhunyt Juice WRLD röpke pár év alatt lett hatalmas sztár, melynek tetőpontja lehetett volna harmadik nagylemeze, a „Legends Never Die„, mely sajnos már csak posztumusz tudott megjelenni. A júliusban kiadott album hatalmas siker volt, első héten közel félmillió példányban fogyott, és azóta is folyamatosan ott tanyázik az amerikai lemezeladási lista top 10-es részlegén. Juice emlékével kifejezetten gondosan bántak az örökösei, most pedig úgy tűnik, folytatás érkezik.

A második posztumusz album érkezését a rapperrel rendszeresen együtt dolgozó Lil Bibby dobta be a The Hollywood Fix egyik paparazzójának. „Juice WRLD következő lemezén, őrület” – válaszolta a kérdésre, hogy min dolgozik jelenleg. Ennél több infót sajnos nem árult el.

[vembed youtube=”gmLn7AmBfy0″ ]Az Interscope kiadó, valamint Juice WRLD örökösei egyelőre nem kommentálták a hírt, de nem lenne meglepő, ha rengeteg kiadatlan dalrészlet lapulna a birtokukban, kérdés, hogy mit kezdenek vele. Lil Bibby amúgy megbízható forrás, hisz 2018-ban ő szerződtette le Juice-t a saját Grade A nevű kiadójához, amelynek haláláig a tagja volt.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés