Kövess minket

Hiphop

Két A$AP klip egy napon! Lendületben a csapat

Méltóképpen ünnepelték a 4/20-at a srácok…

Megosztva

Szerdán ünnepelte a világ a marihuána nem hivatalos világnapját. Ebből az apropóból az A$AP Mob krú két tagja is videóval jelentkezett.


Egyikük, A$AP Ferg ebben a hónapban nagyon pörög. Korábban két számot is kidobott, Hungry Ham és Strive címmel, ma pedig megjelent új albuma az Always Strive and Prosper. Előtte viszont még megörvendeztette egy klippel is a rajongóit!

A „FLEM” egy könnyed, laza szám, melynek az instruját Kirk Knight követte el. Semmi feszülés, Ferg szép lassan folyik rá beat-re. A klipben feltűnik egy bong, azaz vízipipa, továbbá egy poncho és egy zokni, melyen R.I.P. (A$AP) Yams felirat díszeleg. Az videóban a két főszereplő, az emszí és a producer látható egy stúdióban, jó hangulatban chillezés közepette. Bár, azért az Adidas és Kanye West kap egy kis oltást Ferg-től, de Mi, emiatt nem dőlünk a kardunkba. Más se tegye!

[vembed youtube=”ZyegBYigNP0″ ]

A$AP Ant szintén klippel jelentkezett. A „SET DAT BITCH OFF (ICYTWAT Remix)” című szám talán kevésbé kimunkált, mint a FLEM, és jobban illeszkedik a mai divatos sormintába, de egy hallgatásra, azért mindenkinek ajánljuk. Vagy többre.

[vembed youtube=”4cvTYaXgSw0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés