Kövess minket

Hiphop

Két album egy napra: Talib Kweli és Common lemez is érkezett a „semmiből”

Lesz mit hallgatni ma skacok!

Megosztva

Ha némi-nemű klasszikus hiphop-ra vágysz a jobbik fajtából, nyamnyogás és autotune nélkül, akkor a mai a Te szerencsenapod! Ma jelent meg ugyanis két veterán emszí, Talib Kweli és Common lemeze is. Egymástól függetlenül, de mégis majdnem egyszerre.

Kezdjük a sort Talib Kweli-vel.

Az ő új albuma tényleg a semmiből érkezett! A vicces című cumónak, az „Awful People Are Great at Parties-nak”, szinte semmiféle előszele nem volt, Kweli egyáltalán nem reklámozta, pedig igencsak erős anyag született.

Elég csak, ha a közreműködökön futunk végig, a lemezen, többek között, feltűnik NIKO IS, Problem, Aloe Blacc, Mela Machinko, Big Gipp, K’Valentine, Thaddeus Dixon, Timothy Bloom, Scotty ATL és Chazmere is. Az alapokat pedig Kaytranada, Thanks Joey, Cory Mo, Hi-Tek készítették el.

Az album, már ahogy Kweli-től megszokhattuk az évek alatt, komoly hatást gyakorol az ember agytekervényeire, teszi mindezt úgy, hogy közben a fej is bólogat serényen.
12 szám, komoly szövegértelem és nagyszerű flow.

Ezt kapod, ha meghallgatod az „Awful People Are Great at Parties” lemezt!

Common új projektje egyáltalán nem titokban készült, több szám is napvilágot látott már róla korábban. A „Black America Again” a rapper tizenegyedik nagylemeze már, a legutóbbi két évvel ezelőtt látott napvilágot.

Az új korongon 15 szám hallható, Common hívószavára mikrofont ragadott John Legend, Stevie Wonder, Bilal, Marsha Ambrosius és ahogyan azt mondani szokták, még sokan mások is. Csakhogy a legnagyobbakat említsük.

Itt találjátok a cuccost:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés