Kövess minket

Aztaa

Két dollárért árulták a jegyeket a LeBron James nélkül csak szenvedő Cleveland Cavaliers hazai meccsére

Ennyiért még egy NB3-as focimeccsre sem jutunk be itthon.

Megosztva

Forrás:

LeBron James nyári távozása óta új időszámítás kezdődött a Cleveland Cavaliers csapatánál, egy új korszak, ami egyelőre a túlélésről szól. A tavaly NBA döntőt játszó gárda ugyanis pocsék szezonkezdeten van túl, eddigi öt mérkőzésükből mind az ötöt elvesztették (ez a teljesítmény a keleti főcsoport utolsó helyére elég), játékuk valahol az elkeserítő és a reménytelen között mozog. Ha nem sikerül gyorsan rendezni sorokat a Kevin Love vezette csapatnál, akkor igencsak kellemetlen hónapok elé néznek játékosok, illetve szurkolók egyaránt.

Amennyiben egyáltalán kitartanak a nézők a Quicken Loans Arénában.

King James hiánya és a parketten nyújtott harmatgyenge produktum ugyanis a nézőszám csökkenéséhez vezetett, méghozzá olyan mértékben, hogy a Cavs tulajdonosa, Dan Gilbert kénytelen volt különböző akciókat kifundálni, amikkel be tudja vonzani a nézőket a hazai meccsekre. A szerdán rendezett, Brooklyn Nets elleni összecsapásra például nem sokkal a feldobás előtt arcpirítóan olcsón, mindössze 2 dollárért lehetett jegyet venni, ez kábé 600 jó magyar forintnak megfelelő összeg.

[twitter]https://twitter.com/TMZ/status/1055519629076922368[/twitter]
Csak a miheztartás végett, ennyiért két tábla csokit, esetleg két üveg üdítőt vehetünk magunknak kedvenc kisboltunkban.

[vembed youtube=”_-_RMqhRSWc” ]A meccset egyébként 102-82 arányban elvesztette a Cleveland, a nézőszámra viszont nem lehetett panasz, hiszen 19.432-en váltottak jegyet. Gilbert úr így most azon izgulhat, hogy a húsz pontos zakó után se veszítsék el az emberek a maradék lelkesedésüket, bár ez egyáltalán nem lesz könnyű feladat.

Tavaly egyébként a Cleveland meccseire átlagosan 150 dollárért lehetett bejutni, bár a Golden State Warriors elleni rangadóra 400 dollár alatt kis túlzással még a csarnok bejáratáig sem engedtek volna. Sőt, a VIP tikettek árai valahol 15 ezer (!) dollár körül mozogtak.

Az idei szezonban a legdrágábban – csak úgy, mint tavaly – a fentebb említett Warriors mérkőzéseire lehet jegyet venni, átlagosan 463 dollárért. James új csapatánál, a Lakersnél pedig 444 dolcsiért. Legolcsóbban a gyengécske Charlotte Hornets, valamint a New Orleans Pelicans jegyei kerülnek, átlagosan 90-100 dollárba.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés