Kövess minket

Hiphop

KÉT EMBERT GYANÚSÍTANAK DEX OSAMA MEGGYILKOLÁSÁBAN

Szeptember 7.-én, egy sztriptíz bár előtt gyilkolták meg a 21 éves rappert, Dex Osama-t. A bűntény kapcsán a rendőrség két embert gyanúsít.

Megosztva

dex osama 800 

A Crazy Horse nevű sztriptíz bár előtt lőtték le Byron Cox-ot ( Dex Osama ) még szeptemberben. A hatóságok, a rendőrség vizsgálata alapján két embert gyanúsít, akik szintén a szórakozóhelyen tartózkodtak abban az időben. Otis Davis (46) és Dietrick Odums (31) vált az elsőszámú gyanúsítottá. Davis-t lőfegyver birtoklásával vádolják, míg a másik férfit, a gyilkosság elkövetésével vették őrizetbe.

A bírósági meghallgatáson, ott volt Dex barátnője is, aki a szórakozóhely egyik táncosaként dolgozott azon az estén, mikor a gyilkosság megtörtént.

Az exbarátnő elmondása alapján, a vita akkor alakulhatott ki, mikor épp egy táncba kezdett volna az egyik vendéggel, akit Dex is ismert. A rapper odalépett a barátnőjéhez, majd pezsgővel leöntötte és arra utasította, hogy azonnal öltözzön fel és hagyja el a helyet. Akkor Dex barátnője az öltözőjébe futott, majd hangos veszekedésre lett figyelmes. Nem sokkal utána lövéseket hallott.

A Detroit-i rendőrség megállapította, hogy a gyilkosságba fulladt nézeteltérésnek két banda volt a résztvevője, aminek az egyik tagja Dex volt. A vizsgálatok szerint a gyilkosság hajnali fél 2 körül történhetett a szórakozóhely előtt.

A lövést kapott rapper, a közeli benzinkútra szaladt segítségért. A személyzet azonnal hívta a 911-et, de a kórházba érkezéskor, Dex már halott volt.

Dex idén nyáron szerepelt egy Dej Loaf mixtape-en, valamint egy EP-t is ki akart adni, amin Meek Mill, Shy Glizzy and Tracy T is közreműködött volna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.