Kövess minket

Aztaa

Két éves kislány élete a drogfüggő szüleivel

Irina Popova, az orosz fotós úgy gondolta, hogy két hétre beköltözik egy orosz családhoz és fotósorozatot készít mindennapjaikról. Önmagában ez nem lenne még világszenzáció, az viszont már annál inkább, hogy a családban, a kislány szülei durván drogfüggők!

Megosztva


A fotóművész, egy véletlen alkalmával találkozott az anyukával, mikor hajnalban a városban sétált. Lila az anya, hajnali 2-kor, részegen hazafelé tolta haza a babakocsiban a kislányát, mikor a fotós leszólította és felkérte a fotósorozatra.

Az elkeserítő fotók rávilágítanak arra, hogy a két éves kislány Anfisa, milyen körülmények között élte mindennapjait, illetve arra, hogy szülei nemtörődömsége miatt, milyen veszélyeknek volt kitéve. A példamutatásról pedig ne is beszéljünk…

A fotósorozat 2008-ban készült, amit egy galériában is bemutattak. A rendezvényen a szülők is részt vettek. Miután a fotók szélesebb körben elterjedtek, a rendőrség is bekapcsolódott a témába. Nem tudni, hogy a hivatalos szervek vagy az önfelismerés hatására, a szülők próbáltak változtatni életvitelükön.

2012-ben Lila, az anya, otthagyta a családot és elvonókúrára ment. Jelenleg egy ruhaüzletben dolgozik.

Pasha, az apa, új párjával nevelte a kislányt. Pasha egy elektronikai boltban dolgozik.

Anfisa már iskolás, nem vették el az apjától a gyámügyesek.
[gembed G=ket-eves-kislany-elete-a-drogfuggo-szuleivel]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.