Kövess minket

Hiphop

Két megdönthetetlen érve is van Gucci Mane-nek, hogy miért NEM Eminem a rap királya

Ő nem hallgatja, más se hallgatja.

Megosztva

Forrás:

Nem várt oltást kapott tegnap Eminem az atlantai trap veterán, Gucci Mane irányából. Guwop a Rickey Smiley Morning Show rádióműsorban vendégeskedett, és ha már ott volt igyekezett a legjobb tudása szerint válaszolni a műsorvezető által feltett kérdésekre.

Köztük arra is, hogy valóban Eminem lenne a világ valaha élt legnagyobb rappere.[twitter]https://twitter.com/STEFisDOPE/status/1074482594077687809[/twitter]Gucci totál ledöbbent a felvetésen, de miután magához tért a kezdeti sokkból, betonbiztos indoklás közepette fejtette ki, miért hülyeség a kérdés úgy ahogy van. Idézzük:

“Igazán bedobhattál volna egy komolyabb nevet is. Soha nem hallgatok Eminem-et az autómban. Te hallgatsz a tiédben? Tényleg Eminem szól, amikor a vénlánnyal furikázgatsz? Egyetlen feketét sem ismerek, aki őt hallgatná. Senkit. Én speciel még soha sem pörgettem a zenéit”.

A műsorvezető azért megpróbálta kijavítani, hogy ő meghallgatja az új zenéit, de Gucci nem hitt neki.

Ezek után adja magát a kérdés, hogy vajon mégis ki lehet akkor a legjobb? Nem túl meglepő módon Gucci, polgári nevén Radric Delantic Davis, bizonyos Gucci Mane-nel hozakodott elő.

“Tudom ki a rap királya. Én”.

Van valakinek ellenvetése?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés