Kövess minket

Aztaa

Két svéd művésznek hála nadrágként hordhatod Kim Kardashian legendás szilikonhátsóját

Now that’s what I call tUdOmÁny!

Megosztva

Mai modern világunkban kevés annyira ikonikus hátsóról tudunk, mint Kim Kardashiané. Kanye West feleségének fenekéről mindenki régóta tudta, hogy hatalmas, az internet, és úgy az egész világ viszont a 2014-es, téli PAPER magazinos fotózása után robbant csak fel igazán, talán nem is kell indokolni, hogy miért.

Azóta Kim popsija – több színben is – rákerült telefontokokra, a testéből parfümös üveget formáltak, eBayen pedig számtalan Kim ihlette „nagy segg”-kosztümöt vásárolhatunk potom pénzekért. Az igazán nagy bravúrt viszont egy svéd művészduó, Ida Jonsson és Simon Saarinen hajtotta végre a közelmúltban: a fiatal artistok Mrs. West hátsójáról készített paparazzi fotók ezreit gyűjtötték össze, hogy azokból megalkossák Kim Kardashian hátsó fertályának tökéletes virtuális mását.

Ez lett a „The Bum” névre hallgató popó, ami az idei New York-i divathétre valós formát öltött, ugyanis megszületett a segg biciklis nadrágként (amit Kim ugyebár imád) hordható szilikon verziója. 

Forrás:

A Bum létrehozásához Ida Jonsson és Simon Saarinen mellett Beate Karlsson divattervező is hozzájárult, hármuk érdeme tehát a modern művészeti kincs világra hozása, melynek koncepciójáról Saarinen a következőket nyilatkozta  a púzót közelebbről is bemutató New York Postnak:


„Olyan időket élünk, amikor bizonyos emberek képesek alávetni magukat sokszor igen komoly és veszélyes műtéteknek, csupán azért, hogy a fenekük úgy nézhessen ki, mint más nagy neveké.”

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Hogy miért éppen a Kardashian-klán legendás tagját választották a társadalomkritikus műhöz? Jonssonék válasza egyszerű, azért, mert

„Kim feneke az egyik legtöbbet emlegetett és legismertebb szimbóluma a mi kis Instagram-univerzumunknak.”

Hogy kicsit árnyalja a képet, Jonsson hozzátette, hogy a Bum azért

„egyfajta tisztelgés is a nő előtt, aki több millió dolláros brandet épített a feneke segítségével.”

[instagram]B8UoDxBlQAz[/instagram][instagram]B8exYuJJjma[/instagram]

A hordható Kim popsit egyelőre még nem lehet megvásárolni, többek közt azért sem, mert túl nehéz: a szilikon darab jelenleg 3 kilót nyom, ezért az alkotók most azon fáradoznak, hogy ezt a súlyt valamilyen módon lecsökkentsék. Ha ez sikerül, a Bumot piacra dobják, mégpedig nem is túl olcsón: az ára valahol 450 ( ~ 138 ezer forint)-és 600 dollár ( ~ 185 ezer forint) közt fog mozogni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés