Kövess minket

Aztaa

Két teljes napig őrizte az elveszett kislányt, Penny a hős pitbull

A két éves csöppség az erdőben bóklászott hűséges kutyájával az oldalán.

Megosztva

Forrás:

Múlt hét csütörtökön nyom nélkül eltűnt nagymamája házából a két éves Charlee Campbell. Az amerikai Lebanon Junction városában élő kislány valószínűleg egy közeli erdőben kóválygott két napon keresztül, de óriási szerencséjére mégsem volt teljesen egyedül, mert a család pitbullja, Penny végig követte, őrizte minden lépését. Hiába tettek meg mindent a közösség tagjai, valamint a térséget teljesen átkutató speciális keresőcsapatok, mégsem sikerült Charlee nyomára bukkanniuk. A teljesen kétségbeesett nagymama egyetlen vigasza az volt, hogy Penny a kutyus rejtélyes módon ugyanakkor tűnt el, mint az unoka, így végig bízott benne, hogy a két csellengő talán együtt van valahol.

Szombaton végül egy helyi lakos, Wayne Brown talált rá a kislányra koszosan, levelekkel a hajában, de ami a legfontosabb; néhány karcolást leszámítva, teljesen sértetlenül. Mindeközben, szinte percre pontosan, Penny is hazaért a mamához. A kutyát azóta igazi hősként ünneplik a városban. Charlee egy napot kórházban töltött előkerülése után, mert kiszáradt, komolyabb baja azonban nem esett, így már otthon lábadozik tovább.

[fbpost]https://www.facebook.com/bullittsheriff/posts/10160431062485501[/fbpost]
Üröm az örömben: a gyámhatóság vizsgálja a kislányt egyedül nevelő nagyi felelősségét a szerencsés kimenetelű eltűnéssel kapcsolatban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés