Kövess minket

Hiphop

Kétségbeesetten kiabált anyukája után Lil Tecca, mert nem sikerült feltölteni SoundCloudra új, Juice WRLD-del készült közösét

A probléma azóta megoldódott – anyu segítsége nélkül.

Megosztva

Forrás:

Valódi krízishelyzet alakult ki a minap Lil Tecca New York-i otthonában, miután a 16 éves feltörekvő rapper képtelen volt feltölteni SoundCloudra eddigi legnagyobb, Ransom című slágerének Juice WRLD-del készült friss remixét, szerzői jogok esetleges megsértése miatt.

A szitu már önmagában is elég abszurd; mivel Tecca a saját profiljára dobta volna fel a saját számát, ám a SC ezt nem engedélyezte neki, amire a tinédzser úgy bepánikolt a számítógépe előtt ülve, hogy jobb híján, félelemtől elcsukló hangon anyukájának kezdett segítségért kiabálni.

[instagram]B1MTzyMAb7u[/instagram]
„De hát ez én vagyok! Anya, megpróbáltam feltölteni az új zenémet SoundCloudra, de szerzői jogokra hivatkozva nem engedi”- harsogta szinte önkívületi állapotban, miközben élőben közvetített a megrázó eseményekről Instagramon.

Anyu ugyan nem tudott mit kezdeni a helyzettel, de a remix végül sikeresen felkerült SoundCloud-ra, bár többek szerint Tecca csupán elfelejtette hitelesíteni ottani profilját.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés