Kövess minket

Aztaa

Kétszer is feltörték és kipucolták ugyanazt az iStyle-t maszkos tolvajok

Az első csapatot csak az iPhone-ok érdekelték, a második már vitte a MacBookokat is.

Megosztva

Forrás: Police.hu

Betörtek egy VI. kerületi iStyle-ba még februárban, majd áprilisban ismét. A rendőrség most tette közzé a tolvajokról készült biztonsági kamerafelvételeket, a bűnözők elfogásában a lakosság segítségét kérik. 

Az Apple termékeket árusító bolt az Andrássy úton található, a februári betörők a testükkel átszakították a bejáratot, majd felkapták az üzletben található iPhone telefonokat és elrohantak. Mindez 20 másodperc alatt zajlott le.

[vembed youtube=”EKfh-0upG4g” ]Az első személy körülbelül 165 centiméter magas. Az elkövetéskor kék sapkát, fekete sálat, szürke felsőt és kék nadrágot viselt.


Társa körülbelül 170 centiméter magas, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete sálat, piros kapucnis dzsekit, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.

A másik társa körülbelül 170 centiméter magas. Az elkövetéskor fekete felsőt, oldalán piros csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Áprilisban aztán ismét feltörték a helyet, ezúttal viszont már nem csak a telefonok, de az Apple laptopok is mentek a tolvajokkal. Ebben az esetben sem teketóriáztak, betörték a testükkel a most már megerősített, de még mindig feltörhető bejárati ajtót, majd 20 másodperc alatt vittek mindent, ami csak a kezük ügyébe került.

[vembed youtube=”9MxHqvkET8Y” ]Az egyikük kb. 160 centis, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, sálat, kék kabátot, terepmintás nadrágot és fekete cipőt viselt.

A másik kb. 170 cm magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, fekete felsőt, kék nadrágot és fehér cipőt viselt.
A harmadik kb. 175 centiméteres, ő a bűncselekmény elkövetésekor szintén fekete símaszkot, narancssárga csíkos szürke felsőt, az oldalán fehér csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A negyedik kb. 185 centiméter magas, az elkövetéskor fekete símaszkot, sárga csíkos fekete felsőt, bordó nadrágot és zöld cipőt viselt.

Aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés