Kövess minket

Bulvár

Kettős gyilkossággal vádolják a feltörekvő rappert, YNW Melly-t

Állítólag saját barátait gyilkolta meg.

Megosztva

Forrás:

Letartóztatták a feltörekvő floridai rappert, YNW Melly-t, igazi nevén Jamell Demonst, mivel a nyomozók gyanúja szerint ő állhat egy kettős gyilkosság mögött. 

A gyilkosság még októberben történt, a 21 éves Anthony Williamst (művésznevén YNW Sakchasert) és a 19 éves Christopher Thomas Jr.-t (művésznevén YNW Juvy-t) a nyílt utcán lőtték le Fort Lauderdale város környékén. A bizonyítékok először egy sima utcai lövöldözés felé mutattak, de a nyomozóknak gyanús lett, hogy az YNW csapat egyik tagjának, Cortlen Henry-nek, aka YNW Bortlennek a vallomása nagyon nem passzol a történetbe, ezért januárban letartóztatták.

Most a rendőrök azt feltételezik, hogy YNW Melly volt az, aki lelőtte barátait és kollégáit egy kocsiból, amit Henry vezetett. A két aspiráns rapper nem halt meg a helyszínen, Henry kórházba szállította őket, ott haltak bele a sérüléseikbe. 

[twitter]https://twitter.com/MiramarPD/status/1095840539742752770[/twitter]
A 19 éves Melly a gyilkosság napján búcsúposztot írt elhunyt barátainak, ebben kifejti, hogy „irigység” miatt ölhették meg őket, de a rendőrök egyelőre nem tudják, hogy tényleg ez volt-e az indíték. A rapper azzal zárja a sorait, hogy a barátai családjának szükségük van rá, ezért nem szabad abbahagynia a zenélést, csinálnia kell tovább. 

[fbpost]https://www.facebook.com/YnwMelly772/posts/1848560808533170[/fbpost]
A rapper amúgy Young Thug YSL Records labeljének a tagja, eddig két mixtape-je jelent meg a kiadónál, az egyik tavaly augusztusban, ezen szerepel egy „Murder On My Mind” (azaz Gyilkosságon Gondolkodok) című dal is, ez a legnagyobb slágere, 88 milliós Youtube nézettséggel. Legutóbbi, We All Shine című mixtape-je idén január közepén jelent meg és egy Kanye West kollab is helyet kapott rajta Mixed Personalities címmel.

[vembed youtube=”hqDinxaPUK4″ ]
[vembed youtube=”iFv6BXjnKRU” ]
[vembed youtube=”7LWQEokkCqo” ](Fader, HiphopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés