Kövess minket

Red (18+)

Kevesebb ártatlanabb dolog van a Földön, mint Cameron Diaz ’92-es szoftpornója

Így aztán pláne lúzerség, hogy a készítője börtönbe került.

Megosztva

Olyan 6-7 éves lehettem mikor apám elvitt a Wesselényi utcai HBO boltba, hogy megvegye nekem névnapomra az aktuális kedvenc színészem új filmjét: A Maszkot. Ez volt az a film, melyben Cameron Diaz elsőként mutatta meg, hogy nem csak a modellkedéshez ért, hanem a tátogáshoz is, igaz ez engem cseppet sem érdekelt én csak röhögtem Jim Carrey-n és kész. A film hatalmas siker volt, az 1994-es év kilencedik legtöbbet hozó produkciója gyakorlatilag egycsapásra szexszimbólumot csinált Diazból (azon mondjuk lehet vitatkozni, hogy ezt a titulust hol vesztette el). 

A fiatal kaliforniai lány karrierje viszont már a modell évek alatt is színvonalas együttműködésekből állt, hisz olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Levi’s, Calvin Klein, vagy éppen a Coca-Cola…ja igen és ne feledjük azt a 1992-es szoftpornót se.

A John Rutter által készített „She’s no angel” című fotózáson készült videóban egy kamu-szadomazo jelenetet láthatunk, ahol igazából mindenki nevetgél, a két lány (Natasha Cotroneo a másik) néha random tépkedi egy srác haját, a kezükben még az ostorok is csak kihasználatlan kellékek, Diaz pedig egy kemény 5 percig félmeztelen. A videón semmi szégyellnivaló nincs, ha csak az iszonyat rossz a minőségét nem vesszük annak. A coming-out utáni George Michael veszélyességű felvételben tehát nem is maga a látvány az érdekes, hanem az, hogy a rendező saját magát csukatta le általa.

A felvételért Diaz kapott egy bizonyos összeget, viszont semmilyen hivatalos papírt nem írt alá, így aztán legális úton nem is lehetett eladni, vagy felhasználni sehol. John Rutter persze nem látnok, így nem tudhatta, hogy 2 évre rá az egész világ ismerni fogja azt a lányt, aki anno saját akaratából vetközőtt le a kamerája előtt. Elsőként 2003-ban (a Charlie Angyalai folytatásának premierje előtt) próbálkozott be Diaznál azzal a dumával, hogy visszavásárolhatja a jogokat több mint 3 millió dollárért. A színésznő nem egyezett bele az üzletbe, arra hivatkozva, hogy semmilyen szerződést nem írt alá. Rutter erre fogta és aláhamisította Diaz aláírását és eladta a fél órás videót. Az ügyből persze per lett és Rutter végül 3 év 8 hónap letöltendőt kapott zsarolásért, hamis tanúzásért, valamint okirathamisításért. A tanulság tehát: mindig legyen egy jogász a pornóforgatásodon, vagy legalább tudjál jól aláírást hamisítani. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés