Kövess minket

Bulvár

Kevin Hart szerint az élet nem habostorta

Merészen szembemegy a közvélekedéssel Kevin Hart, aki azt állítja, nem baj, ha a gyerekek szekálják egymást az iskolában, mert jobb kiskorukban megtanulni, hogy az élet nem habostora, semmint felnőttként szembesülni ezzel a szomorú ténnyel.

Megosztva


„Rendben van, hogy fel kell lépni az iskolai szekálás szélsőséges formái ellen, de szerintem minden gyereknek szüksége van egy kis drámára
– mondja a Pofázunk és végünk 1-2 sztárja. – Nem tetszik, hogy tökéletessé akarják tenni a srácok életét. Át kell esni bizonyos dolgokon ahhoz, hogy megfelelő jellemet építhessünk. A kellemetlen helyzetek olyan leckékkel szolgálnak, amelyeknek nagy hasznát vesszük az életben. Két fiam van, és remélem, előbb-utóbb azzal jönnek majd, hogy slamasztikába kerültek, és akkor azt mondhatom: oldjátok meg, ez a ti gondotok.”

Az eredetileg komikusként befutott Kevin Hart tovább erősíti akcióhős imázsát a Központi hírszerzés című vígjátékban, amelyben egy CIA-ügynök (Dwayne Johnson) ráveszi, hogy részt vegyen egy veszélyes titkos küldetésben, amelyet talán túl sem élnek.

Forrás: UIP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés