Kövess minket

Aztaa

Kezdetét vette a nagy chips háború: A Cheetos diss trekkben oltja szét Chance The Rappert és a Doritos-t

Chester Cheetos nagyot rak, tesáim!

Megosztva

Forrás:

Az NFL nagydöntője, a Super Bowl nem csak a sport, hanem a reklámipar egyik jelentős színtere, ahol minden érdekelt cég megpróbál valami váratlant húzni annak érdekében, hogy minél több emberhez eljutassa termékeit. Mivel a mérkőzést kis (nagy) túlzással szinte az USA teljes lakossága ilyen-olyan formában, de figyelemmel kíséri, így legtöbbször csak és kizárólag erre az alkalomra gyártanak egyedi, egyszer használatos videókat a reklámcégek.

Az idei Super Bowl közvetítések szüneteiben – a sok közül – az egyik legjobban eltalált filmecske a Doritos gurítása volt, amelyben összekalapálták a Backstreet Boys-t és Chance The Rapper-t, hogy a korosodó fiúcsapat örökzöldjét, az I Want It That Way-t dolgozzák át közösen, méghozzá azért, hogy az új, extra csípős (Flamin’ Hot) tortillás chipsüket promotálják a jónépnek.

[vembed youtube=”WTMzIZhI7q8″ ]A klipecske elkészült, és már lassan 9 millás megtekintésnél jár Youtube-on, van valaki azonban, aki egyáltalán nincs elragadtatva az amúgy kimondottan viccesre sikeredett produkciótól. Chester-ről a Cheetos kattant gepárdjáról van szó; a reklámfigurának ugyanis nehezen veszi be a sokat próbált gyomra, hogy az általuk már évek óta használt Flamin’ Hot elnevezést szemrebbenés nélkül lenyúlta a nagy rivális.

Chester ezért stílszerűen egy diss trekkel üzen a Doritos-nak, meg persze tettestársainak, Chance The Rapper-nek és a Backstreet Boys-nak egyaránt. Ebben helyre rakja a dolgokat, illetve emlékeztet rá mindekit, hogy valójában ki is a valódi, Flamin’ Hot OG.

[vembed youtube=”hUyhzb1iMVY” ]Lil Xan véleményére különösen kíváncsiak lennénk ezekben a vészterhes időkben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés