Kövess minket

Hiphop

Kézzel írt Drake szövegek keresik gazdájukat, milliókért

Drizzy aláírása és egy Biggie által inspirált dalszöveg is szerepel a kalapács alá kerülő füzetben.

Megosztva

Forrás:

Mindig is irigyelted azokat, akik elő tudnak rántani valami érdekeset a fiókból, mikor vendégeket fogadnak? Hát most te lehetsz az az ember, hisz eladó Drake egyik fiatalkori jegyzetfüzete, ami tele van a rapper dalszöveg próbálkozásaival, és az aláírásának számtalan gyakorlásával. Oké, talán mégsem fognak hanyatt vágódni a vendégeid, de ezért kell először borral kínálnod őket, minimum ötször.

A füzetet Drizzy nagyapjának bútorgyárában találták meg közel tíz évvel ezelőtt. Első körben ki akarták dobni, de egy takarító igényt tartott rá és hazavitte. Emlékeztetőül: ekkor még két évre vagyunk a rapper debütáló albumának megjelenésétől, így a firkálmányok még semmit sem értek, de a takarító már akkor bízott a torontói zenész jövőbeni sztárságában…vaaagy csak egy mániákus gyűjtögető, aki még a használt zsepit sem dobja ki, nem lehet tudni. 

A lila spirálfüzetben a dalszöveg kezdeményeken kívül egy Biggie Smalls tisztelgés is helyett kapott, „Ten Crack Commandments” című számát alakította át „10 Mack Commandments„-re. Ezen kívül rengeteg Aubrey Graham (Drake igazi neve) aláírás gyakorlás is helyet kapott a lapokon, Drake tehát már ekkor arra készült, hogy sokat kell majd firkantania sikoltozó tiniknek. Az nem tiszta, hogy pontosan mikoriak a bejegyzések, de a füzetet 2002-ben gyártották. A tulajdonos a MomentsInTime.com nevű oldalon árulja, és kemény 14 millió forint értékű zöldhasút kér érte.

Forrás: TMZ

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés